Nyheter

Detta är sidan med våra eibabo®-nyheter för dig, läs här de senaste nyheterna från vårt eibabo®-nyhetsredaktionsteam.



 
Detta är sidan med våra eibabo®-nyheter för dig, läs här de senaste nyheterna från vårt eibabo®-nyhetsredaktionsteam. ta reda på mer »
Stäng fönster
eibabo® Nyheter

Detta är sidan med våra eibabo®-nyheter för dig, läs här de senaste nyheterna från vårt eibabo®-nyhetsredaktionsteam.

En utmärkelse för företag med de bästa omdömena. Det finns fantastiska företag och butiker som är mycket omtyckta av sina kunder både för sin service och sina produkter – och får omdömen därefter. Och så finns det de bästa.
Vi har lagt till och katalogiserat 25 000 nya artiklar i butiken. Särskilt många märkesvaror från topptillverkare.
Tillgängligheten för lager- och beställningsvaror minskar drastiskt mot slutet av året. Tänk på följande tips när du är i akut behov av en vara.
Vår internationella e-handelsplattform eibabo® har utvärderats av en internationell jury och vi är stolta över att meddela att vi är WINNER av European eCommerce Awards 2023 i 2 kategorier. I synnerhet har ni som användare spelat en viktig roll för eibabo®:s framgång med era inköp, idéer och recensioner, vilket vi vill uttrycka vårt uppriktiga tack för.
Utnyttja mångsidiga prisförmåner på eibabo® idag. I början av tredje kvartalet kommer den årliga prishöjningen från de flesta tillverkarna i genomsnitt med 3–15 %. Tillverkare av strömställare (totalt ca 60 000 artiklar) utför det vanligtvis till den 1/11 respektive år. Andra tillverkare gör det redan den 1/8 och 1/10.
En bra anledning att fira: Vår eCommerce-plattform eibabo® har bedömts av en internationell jury, och vi är mycket stolta över att tillhöra den lilla skaran av finalister i European eCommerce Awards 2023. Särskilt du, som är vår uppskattade kund, har med dina inköp, idéer och kritik bidragit väsentligt till eibabo®:s framgång, vilket vi vill uttrycka vårt uppriktiga tack för.
Vi har tagit de ständiga prishöjningarna som en möjlighet att ge er, våra värdefulla kunder, en betydande prisfördel och därmed köpa på betydligt förmånligare villkor. eibabo® vill positionera sig tydligt och sänker priserna avsevärt på egen bekostnad. Utnyttja denna speciella möjlighet till din fördel eftersom denna kampanj är tidsbegränsad.
Taggar: Super Sale, rea, kampanj, 2023
Nu kan du se fram emot över 30 000 prissänkta, bästsäljande produkter från 100 utvalda märken, från ABB till Zumtobel.
Om du fortfarande behöver varuleveranser under 2022 rekommenderar vi att du gör din beställning omgående, senast under september/oktober. Under nästkommande 6 månader (preliminärt t.o.m. till slutet av 2023) förväntar vi oss avsevärt ökade leveransproblem för alla artiklar som vi vanligtvis lagerhåller. Detta gäller artiklar från samtliga tillverkare.
Under de senaste 25 åren har vi levererat över 2 000 000 beställningar och fått mer än 1 000 000 kunder. TACK till alla användare, framför allt alla våra trogna kunder som följt oss i många år.
Vi har lagt till och katalogiserat 100 000 nya artiklar i butiken. Särskilt många märkesvaror från topptillverkare.
Just nu kan vi räkna med ytterligare ökande priser men även leveranssvårigheter. För närvarande råder leveranssvårigheter hos välkända tillverkare för elektriska fördelare i PVC, kanaler samt även sortimenten med omkopplare/eluttag. Alla viktiga råvaror är dyra just nu och lagren hos tillverkarna är snart slut. Koppar, nickel, tenn, silver, aluminium och stål samt råolja/naturgas som råvara till PVC, som är ett viktigt material för elindustrin, är på väg mot astronomiska höjder.
1 av 2