Nyheter

Detta är sidan med våra eibabo®-nyheter för dig, läs här de senaste nyheterna från vårt eibabo®-nyhetsredaktionsteam. 
Detta är sidan med våra eibabo®-nyheter för dig, läs här de senaste nyheterna från vårt eibabo®-nyhetsredaktionsteam. ta reda på mer »
Stäng fönster
eibabo® Nyheter

Detta är sidan med våra eibabo®-nyheter för dig, läs här de senaste nyheterna från vårt eibabo®-nyhetsredaktionsteam.

eibabo® - Under de kommande veckorna finns utöver jubileumspriser på hela sortimentet även kampanjpaket utöver det vanliga från märkestillverkare, KNX-specialerbjudanden ...
Utnyttja sommarens mångsidiga prisförmåner på eibabo® idag. I början av tredje kvartalet kommer den årliga prishöjningen från de flesta tillverkarna i genomsnitt med 3–15 %. Tillverkare av strömställare (totalt ca 60 000 artiklar) utför det vanligtvis till den 1/11 respektive år. Andra tillverkare gör det redan den 1/8 och 1/10.
Vi har lagt till och katalogiserat 75 000 nya artiklar i butiken. Särskilt många märkesvaror från topptillverkare.
På grund av råvarubrist kan man i början av juni förvänta sig delvis enorma prishöjningar på mellan 5 och 25 procent hos olika tillverkare. Särskilt kablar och ledningar kommer att bli upp till 25 % dyrare.
Just nu kan vi räkna med ytterligare ökande priser men även leveranssvårigheter. För närvarande råder leveranssvårigheter hos välkända tillverkare för elektriska fördelare i PVC, kanaler samt även sortimenten med omkopplare/eluttag. Alla viktiga råvaror är dyra just nu och lagren hos tillverkarna är snart slut. Koppar, nickel, tenn, silver, aluminium och stål samt råolja/naturgas som råvara till PVC, som är ett viktigt material för elindustrin, är på väg mot astronomiska höjder.
Nu kan du se fram emot över 30 000 prissänkta, bästsäljande produkter från 100 utvalda märken, från ABB till Zumtobel.
Vi har lagt till och katalogiserat 100 000 nya artiklar i butiken. Särskilt många märkesvaror från topptillverkare.
Tänk på att från och med den 7 december finns ingen leveransgaranti för beställnings- och specialbeställningsvaror (gul lastbil vid produkten) under 2020. Tillgängligheten för lager- och beställningsvaror minskar drastiskt mot slutet av året. Tänk på följande tips när du är i akut behov av en vara.
Tack vare intensiva förhandlingar med våra leverantörer kan vi än en gång ge dig ännu fler erbjudanden på mer än 15 000 populära produkter, för specialpriserna från vinterrean gäller fortfarande.
Taggar: 2020, Super Sale, rea, kampanj
Tekniken utvecklas i en rasande fart. Men hur kommer vi att shoppa från soffan framöver?

eibabo® Shopping 4.0

Tekniken utvecklas i en rasande fart. Men hur kommer vi att shoppa från soffan framöver? Under senare år har vi skaffat oss en massa erfarenhet, framför allt tack vare vår egna 3D-applikationer och utvecklingsavdelningar.
Vi har lagt till och katalogiserat 25 000 nya artiklar i butiken. Särskilt många märkesvaror från topptillverkare.
1 av 2