Affiliate-programmen

Bli marknadsföringspartner till eibabo®

eibabo® erbjuder sina kunder ett brett urval av olika fabrikat inom elprodukter och SmartHome med över 350 000 produkter och levererar till över 180 länder.

eibabo® affiliate-partnerprogram

Har du eller ditt företag en egen webbplats? Då kan du tjäna pengar och bli delaktig i succén på eibmarkt.com GmbH – en av världens största webbutiker för hus, båt och husvagn inom områdena intelligent fastighetsautomation, elektronik och elektroteknik, husteknik, hushållsapparater, belysningsarmaturer, multimedia, informations- och nätverksteknik och antennteknologi. Som partner förmedlar du aktivt utbudet från eibabo®, ett företag inom eibmarkt.com GmbH, på din webbplats och får attraktiv provision för detta.

Fördelar för dig

  • 2% till 4% provision på nettoomsättningen från inköp av förmedlade besökare
  • upp till 5 % provision som premiumpartner till eibabo®
  • upp till 8% prestationsbaserad provision
  • Inga kostnader, ingen minsta omsättning – vi tar varken ut avgifter eller bidrag
  • Tillgång till aktuellt reklammaterial, rabattkoder och produktuppgifter

 

Så här enkelt är det:

1. Registrering/inloggning

Subscribe

Registrera dig som publisher i vårt eibabo® partnerprogram. Du får då omedelbart din personliga åtkomstkod som partner. Här hittar du inloggningslänken till de olika affiliate-programmen hos eibabo®:

>>> Till eibabo®-programmet på CJ

 

Här registreras och utvärderas all omsättning som du har förmedlat och utbetalas din provision. Med din personliga åtkomstkod ansöker du till partnerprogrammet på eibabo®.

2. Lägg in länken 

Adverts Linking

I översikten över reklammaterialet i vårt partnerprogram får du också koden till länken för reklammaterialet för eibabo® på din webbplats. Koden placerar du på din webbplats.

3. Tjäna pengar

Earn Money

Som affiliate-partner till eibabo® tjänar du pengar på varje försäljning som du genererar via din webbplats. Starta ditt partnerprogram på eibabo® redan idag.

Visad för dig