Nyheter

Detta är sidan med våra eibabo®-nyheter för dig, läs här de senaste nyheterna från vårt eibabo®-nyhetsredaktionsteam.



 
Detta är sidan med våra eibabo®-nyheter för dig, läs här de senaste nyheterna från vårt eibabo®-nyhetsredaktionsteam. ta reda på mer »
Stäng fönster
eibabo® Nyheter

Detta är sidan med våra eibabo®-nyheter för dig, läs här de senaste nyheterna från vårt eibabo®-nyhetsredaktionsteam.

Just nu kan vi räkna med ytterligare ökande priser men även leveranssvårigheter. För närvarande råder leveranssvårigheter hos välkända tillverkare för elektriska fördelare i PVC, kanaler samt även sortimenten med omkopplare/eluttag. Alla viktiga råvaror är dyra just nu och lagren hos tillverkarna är snart slut. Koppar, nickel, tenn, silver, aluminium och stål samt råolja/naturgas som råvara till PVC, som är ett viktigt material för elindustrin, är på väg mot astronomiska höjder.
Vi har lagt till och katalogiserat 100 000 nya artiklar i butiken. Särskilt många märkesvaror från topptillverkare.
Tänk på att från och med den 7 december finns ingen leveransgaranti för beställnings- och specialbeställningsvaror (gul lastbil vid produkten) under 2020. Tillgängligheten för lager- och beställningsvaror minskar drastiskt mot slutet av året. Tänk på följande tips när du är i akut behov av en vara.
Tack vare intensiva förhandlingar med våra leverantörer kan vi än en gång ge dig ännu fler erbjudanden på mer än 15 000 populära produkter, för specialpriserna från vinterrean gäller fortfarande.
Taggar: 2020, Super Sale, rea, kampanj
Tekniken utvecklas i en rasande fart. Men hur kommer vi att shoppa från soffan framöver?

eibabo® Shopping 4.0

Tekniken utvecklas i en rasande fart. Men hur kommer vi att shoppa från soffan framöver? Under senare år har vi skaffat oss en massa erfarenhet, framför allt tack vare vår egna 3D-applikationer och utvecklingsavdelningar.
Vi har lagt till och katalogiserat 20 000 nya artiklar i butiken. Särskilt många märkesvaror från topptillverkare.
eibabo® erbjuder sina kunder ett brett urval av olika fabrikat inom elprodukter och SmartHome med över 350 000 produkter och levererar till över 180 länder.
Vi har lagt till och katalogiserat 50 000 nya artiklar i butiken. Särskilt många märkesvaror från topptillverkare.
EU:s 2:a betaltjänstdirektiv (PSD2), som syftar till att göra betalningar inom EU säkrare, bekvämare och innovativare blev tillgängligt 13 januari 2018. Den starka kundautentiseringen (SCA) som ingår i direktivet blir obligatorisk den 14 september 2019.
Utnyttja de olika prisförmånerna på alla artiklar i eibabo® Shop. Framför allt inköp av omsättningsintensiva varor blir därför mycket fördelaktiga.
Taggar: news, eibabo, eibmarkt
2 av 2