eibabo® - VINNARE av European eCommerce Awards 2023

Vår e-handelsplattform eibabo® har utvärderats av en internationell jury och vi är stolta över att ha vunnit European eCommerce Awards 2023 i två kategorier vid ceremonin i London den 20.09.2023. I synnerhet ni som användare har spelat en viktig roll för eibabo®:s framgång med era inköp, idéer och recensioner, vilket vi vill uttrycka vårt uppriktiga tack för.

European eCommerce Awards i Storbritannien (UK) är ackrediterad av Awards Trust Mark - The Independent Awards Standards Council - Trust Mark Scheme.

I European eCommerce Awards bedöms och prisas framstående webbplatser och eCommerce-plattformar, men även mjukvara, kampanjer, agenturer och team inom näthandeln. Deltagande kandidater bedöms av erkända branschexperter i ett gediget förfarande i två steg. I flera vertikala branscher analyserar och utvärderar jurymedlemmarna webbplatsernas design, teknik och UX som har lett till försäljning och ökad ROI. Utmärkelserna fördelas utifrån kriterier som beaktar de ursprungliga målen, en effektiv implementering samt konkreta och verifierbara resultat.

Vi är glada att kunna meddela att vi är WINNER av årets European eCommerce Awards 2023 med vår e-handelsplattform eibabo® i följande två kategorier:

eibabo® - ÅRETS EUROPEISKA B2C-WEBBPLATS FÖR E-HANDEL

Denna utmärkelse tilldelas en framstående eCommerce-webbplats för direktförsäljning till konsumenter (B2C). Jurymedlemmarna söker efter en eCommerce-webbplats som inte bara stärker kundlojaliteten, utan även ökar köpviljan och erbjuder användarna en utmärkt shoppingupplevelse.

eibabo® - ÅRETS INTERNATIONELLA/EXPORT-WEBBPLATS

I denna kategori går utmärkelsen till webbplatser och eCommerce-plattformar som beaktar och tillämpar regler och riktlinjer som gäller för näthandel utanför EU. Här väljer juryn bland webbplatser som uppfyller kraven på internationell handel och transport på ett föredömligt sätt.