eibabo® Shopping 4.0

Tekniken utvecklas i en rasande fart. Men hur kommer vi att shoppa från soffan framöver? Under senare år har vi skaffat oss en massa erfarenhet, framför allt tack vare vår egna 3D-applikationer och utvecklingsavdelningar.

future_shopping_01

I början av juli 2020 kommer vi att kunna ge dig intressanta presentationer om detta. En väldigt stor nyhet blir en 2D-holografi av den produkt du tittar på som svävar över din smartphone och som innebär att den lilla smartphonebildskärmen blir väldigt mycket större. Det gör att betydligt mer information och uppgifter kan tillhandahållas än tidigare.

future_shopping_02

Vi kommer dessutom att presentera en 1:1 3D-holografi där man kan känna ytstrukturen via en 3D HaptikPad med inkluderad SmellAcutator som genererar produktens dofter via phioler. En mobil 3D Laser Beamer kommer också som ett tillskott. Den är lika stor som en tändsticksask och kan projicera produkterna via 3D-holografi direkt där man vill placera produkten i rummet; man kan t.ex. se hur en vägglampa man hittat online kommer att se ut på sin egen vägg innan man beställer den.

future_shopping_08

eibabo® - technology stores (3D)